Hellend dak voor nieuwbouw

Nieuwbouwwoningen hebben sedert het ontstaan van onze firma enorme gelaatsveranderingen ondergaan, zowel in omvang en uitzicht. Neem daarbij de inspanningen van de fabrikanten van bouwmaterialen, ramen in alu enz ... die met alle mogelijke modellen en kleuren op de markt aanwezig zijn, waardoor het voor de bouwers soms moeillijk wordt om de gepaste model-en kleurcombinatie te vinden.

Ook in deze branche hebben wij in de loop der jaren tal van referenties in de streek waarvan wij er enkele voorstellen. Is uw huidig hellend dak nog niet meteen toe aan een volledige vernieuwing, dan kan u ons ook inschakelen voor een complete dakrenovatie.

Daar de grond alsmaar schaarser en duurder wordt hebben tal van bouwpromotoren zich toegespitst om grote percelen te verkavelen waarbij toch nog de nodige aandacht besteed wordt voor aanleg van straten en groenzones. Op kleinere percelen zoekt men de hoogte op om meerdere woongelegenheden te kunnen creƫren. In samenwerking met diverse bouwpromotoren hebben wij ook tal van referenties.

Snel een vrijblijvende offerte aanvragen of extra info nodig?

Klik hier
facebook_page_plugin

Contact

Algemene Dakwerken Callens bvba
Boerderijstraat 8
8530 Harelbeke
(Industriezone Stasegem)

T 056 21 19 89
M 0475 49 82 81
BE 0428 686 055
info@dakwerken-callens.be

www.dakwerken-callens.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.