Disclaimer

1. Algemeen

U mag deze website en de informatie op deze website gebruiken als u zich volledig houdt aan de voorwaarden die in deze tekst gesteld worden. Algemene Dakwerken Callens bvba kan deze voorwaarden op elk moment wijzigen.

2. Intellectuele eigendomsrechten

U erkent uitdrukkelijk dat al de verstrekte informatie en gegevens eigendom zijn en blijven van Algemene Dakwerken Callens bvba. De teksten, afbeeldingen en andere items op de website worden door het auteursrecht beschermd. Wilt u ze reproduceren of verspreiden, dan moet u hiervoor de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Algemene Dakwerken Callens bvba verkrijgen, tenzij dat volgens de bepalingen van de wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten niet nodig is. U hebt bijvoorbeeld het recht om informatie van deze website te downloaden en te reproduceren voor privé-gebruik.

3. Aanbrengen van een hyperlink naar de website van Algemene Dakwerken Callens bvba

U mag op uw eigen website een link aanbrengen naar de startpagina van de Algemene Dakwerken Callens bvba-website. De webpagina waarop de hyperlink staat, moet volledig verdwijnen en het URL-adres van de Algemene Dakwerken Callens bvba-website moet duidelijk zichtbaar zijn. Andere hyperlinks mag u alleen aanbrengen na uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring van Algemene Dakwerken Callens bvba. U kunt uw verzoek sturen naar Algemene Dakwerken Callens bvba door middel van het contactformulier dat u op de website vindt.

4. Aansprakelijkheid van Algemene Dakwerken Callens bvba

De informatie op de Algemene Dakwerken Callens bvba website is het resultaat van nauwgezet onderzoek en analyse. Algemene Dakwerken Callens bvba streeft ernaar u zo nauwkeurig en volledig mogelijk te informeren. Zou de informatie op de website toch onvolledig zijn, vergissingen bevatten of afwijkingen in technische specificaties bevatten, dan kan Algemene Dakwerken Callens bvba hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

facebook_page_plugin

Contact

Algemene Dakwerken Callens bvba
Boerderijstraat 8
8530 Harelbeke
(Industriezone Stasegem)

T 056 21 19 89
M 0475 49 82 81
BE 0428 686 055
info@dakwerken-callens.be

www.dakwerken-callens.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.